torstai 5. helmikuuta 2015

Blogin tulevaisuus?



Siinäpä on hyvä kysymys.. Olen ajatellut muuttaa tämän blogin valokuvaus blogiksi, tietysti nuket ovat pääosassa  mutta meh.. Nuket ei ole enää vain samalla tapaa innostanut. Vaikka muutamat viime päivät olet heitä kuvaillut ^^  Tietyllä tapaa uuden nuken ostaminen houkuttaisi.. Mutta mikä? BJD tai joku muu hartsi olisi todella kiintoisa. Mutta hinta ja muutenkin erinlaisuus pullippiin jännittää.

Mutta katsoo mitä uusivuosi tuo tullessaan. Sillä tässä kuussa on luvassa monen monta juhlaa ^_^
Hachiko täyttää 16vuotta(3vuotta nukkena) ja Irina täyttää 15vuotta(2vuotta nukkena). Tietysti minä täyttelen 15vuotta ja pääsen ripiltä ^^













 Siinä onkin hyvä kysymys miten päädyin MH-nukkea kuvailemaan. Jotenkin vain erillä tapaa epärealistiset piirteet herättivät kiinnostusta. Ja onhan kiva aina kokeilla kaikkea uutta.




Olen pikku pojasta asti tykännyt voodoosta jne. noitatohtoruudesta(se selittää Irinan poppamiehisyyden). Hyökkäsin siskoni huoneeseen ja vein Yukin. Joku Yukissa vain houkutti laittamaan tarot korttien sekaan.
Tarot korteista ehdoton suosikkini on paholainen. Kortin merkitys ja kuvitus on jotenkin mielenkiintoinen ja kaikella tapaa kiintoisa.


//vilu//


ps. katsokaas mitä tein flickr

2 kommenttia: